Square Enix zal strategische RPG Disgaea in de herfst van 2009 naar de Nintendo DS brengen. In Disgaea speel je als Laharl, de prins van donker Netherworld. Zijn rijk is ingenomen door een slechte dictator. Het is aan jou de taak om een fatsoenlijk leger samen te stellen om een einde te maken aan de dictator.Het spel zal gebruik maken van Wi-Fi, waardoor het mogelijk is online te spelen. Er zullen meerdere multiplayer opties zijn waaronder de mogelijkheid om te handelen met vrienden. Ook ’Geo Cubes’ zullen aanwezig zijn in het spel. Zij hebben de functie je capaciteiten te verbeteren, monsters te summonen, of zelfs vijanden aan te vallen met een extra tactisch vlaagje.Disgaea DS is sinds Augustus al verkrijgbaar in de US.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.