Er komt een nieuwe variatie op de game MySims, namelijk MySims Kingdom. Het zijn dezelfde schattige karakters als in de gewone MySims, alleen net even anders. De game komt uit voor de Nintendo DS en de Wii. Deze keer heb je een koninkrijk op te bouwen.Je moet Koning Roland helpen zijn koninkrijk weer op te bouwen. Door middel van opdrachten kom je oude bekenden (Ginny en Buddy) tegen en ontmoet je een aantal nieuwelingen. Ontdek je nieuwe landen, nieuwe opdrachten en kun je nog leukere gebouwen maken. Maar ook de kleding van je MySims zijn aan te passen. Bijna alles is naar jouw smaak aan te passen, zodat je je eigen unieke look hebt. MySims Kingdom trailer

In de Nintendo DS versie heb je nog een extra hoofdstuk waarin je Koning Roland helpt om een aantal gemene plannen om zeep te helpen. Hierbij heb je 9 mini games om je in te bewijzen wat je waard bent. MySims Kingdom komt uit voor de Nintendo DS en de Wii en zal op 30 oktober 2008 in de winkels moeten liggen. Meer informatie over deze game kun je op de officiƫle MySims Kingdom website vinden.Plaatjes van MySims Kingdom, de eerste 3 plaatjes zijn voor de Nintendo DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.