Een tijdje geleden had ik een gedichtje geschreven over de bekendste video game icoon van de wereld oftewel Super Mario Bros. Dit keer is het de beurt van de meest bekende online FPS team game, Counter-Strike.Hopelijk vind je hem leuk! Dus lees hem snel en laat maar iets over weten.

“Voor 3100 kocht ik een nieuwe gun,Het is een colt, vol met funEen headshot hier en een headshot daar,Elke keer krijg ik het voor mekaarIk loop dus in de stoffige de_dust lekker rond,Schiet ik mensjes hard op de grond,ze proberen de bom te planten,Maar die terrorists schiet ik door alle kanten.Het is ze toch gelukt, de bom is geplaatst bij zijn doel,Maar ik weet hoe ik me voel,Dus met een goeie defuse kit in me hand,Maak ik deze bom voor eens en altijd aan de kant.Oooh… nee.. ik heb lag!!! Ik vlieg uit de map!Jeetje.. wat voelt dit aan als een slechte hap.Ik kom terug in de server met veel woede,Maar ben nu beter op me hoede.Ik hoor “biep biep biep” met een grote knal,Dat was dus het einde van die volgepakte hal.Maar absolute niet gesteurd,Dit is veel vaker gebeurd.De nieuwe ronde gaat zo weer beginnen.We staan een puntje achter, zo als verwacht.Maar de verlies is vrij zacht.Want deze keer gaan we wel winnen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.