Voordat ik begin wil ik voor de lezers onder ons die niet bekend zijn met Guitar Hero een korte uitleg geven. Guitar Hero een game gebaseerd op rock nummer is een game die te spelen is op zowel de consoles als de pc. Op dit moment is Guitar Hero een heel populair spel en er komt op korte termijn een nieuwe game uit met nieuwe nummers!Het spel speel je met een gitaar waarin je bij de Wii je controler in de gitaar bevestigd. Vervolgens ga je gitaar spelen door op de kleur knoppen te duwen die voorbij komen in je beeldscherm. Nieuwsgierig naar mijn Guitar Hero avontuur? Lees dan snel verder!Afgelopen week ging ik naar mijn ouders een verjaardagskaart maken voor mijn moeder die bijna jarig is. Tijdens het knutselen zag ik een doos van Guitar Hero staan voor de Wii. Natuurlijk was gelijk mijn nieuwsgierigheid opgewekt en ging ik vragen stellen.
“Ow ik wist helemaal niet dat jullie Guitar Hero gekocht hadden”. Nee zij Evelien die was deze week in de aanbieding en we vonden hem zo leuk dat we hem gekocht hebben. Ik wilde hem natuurlijk gelijk uitproberen want tja alles op het gebied van games is natuurlijk waanzinnig! Zo gezegd zo gedaan, snel alle rommel opgeruimd en hup naar de woonkamer waar de Wii en tv staan om de game te gaan proberen. Eerst kreeg ik heel lief een cursus Guitar Hero, hoe werken de knopjes en wat moet je doen. Eenmaal begonnen gaat zusje lief er natuurlijk kei hard vandoor met de punten! Ja ik begin net en zij heeft al een week kunnen oefenen. Naar kei hard ingemaakt te zijn, wat ik natuurlijk flink ingepeperd kreeg omdat ze van me gewonnen had kreeg ik toch nog een aantal tips.

Een paar nummers verder had ik het eindelijk redelijk onder de knie. Ik verloor wel steeds maar met steeds minder punten. Inmiddels was het vriendje van Pien erbij komen zitten en kwam hij ons aanmoedigen. Evelien koos voor de medium skill en ik voor easy ofcourse. En warempel! Ik had gewonnen! Helemaal blij! Zegt ze heel lief, zie je nou wel dat je het kan je doet het hartstikke goed! Helemaal trots dat ik een keer gewonnen had speelde we nog even verder. Helaas vergeet je tijdens een game helemaal de tijd en kwam ik er om half 3 achter hoe laat het was. “Ow shit ik moet naar huis” kwam er natuurlijk 10 x achter elkaar uit maar toch doorspelen! Steeds een ander liedje omdat het veel te leuk was om te stoppen. Uiteindelijk zijn we toch maar gestopt omdat ik tussendoor even naar huis moest om me om te kleden voor vanavond en wat dingen thuis te doen. Jammer genoeg! Want een leuke middag gamen sla ik natuurlijk niet af! En ik, ik ben super trots want mijn zusje die ownt in Guitar Hero!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.