Dit spel is een echte aanrader voor ieder meisje dat van vechtspellen houdt. Er zitten prachtige filmpjes en muziek in de game die voor een mooie, nostalgische en Japanse sfeer zorgen door het hele spel heen. Ook zit er nog een mooi mythisch verhaal bij.Het spel speel je met de stylus. Je maakt je vechtmoves door met je stylus langs de vijand te vegen en doet special moves door snel een Japans teken dat in beeld komt over te trekken. Ook loop en spring je met de stylus. Je hebt meerdere krachten voor de special moves die voortkomen uit de natuurelementen. De vechtmoves die je met de ninja maakt lijken verdacht veel op de moves die je in het al zo geprezen spel God Of War (die vergelijking kan ik maken omdat ik hem op de PS2 heb gespeeld, maar hij is ook uit op andere consoles natuurlijk) doet. De moves zijn dus erg mooi uit gewerkt en je ziet dat ze veel damage doen als je ze tegen vijanden aan ‘ketsen’. Wat ook erg fijn is, is dat je op het linkerscherm (je speelt het spel dus met een op-de-zij-gekeerde DS) een kaart ziet tijdens het spelen zodat je ziet waar je heen moet en waar de savepunten zitten in het level. Het voelt heerlijk om met je oude Japanse zwaard massa’s van vijanden af te slachten met een hoop herrie op de voorgrond en ophitsende muziek op de achtergrond van het spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.