Een aantal dagen geleden lieten we jullie kennis maken met de Hello Kitty Online MMORGP, die gratis te spelen zal zijn. Op de website van Hello Kitty Online is een oproep geplaatst met de mogelijkheid binnenkort al kennis te maken met deze game. Om hier aan mee te mogen doen, moet je een account aanmaken op de website: SanrioTown.com. Via je nieuwe account op die website moet je een blanco mailtje (via die site) sturen naar: hkofounder@hellokitty.com.Via je mail account op de website van SanrioTown, krijg je te horen of je wel/niet uitgenodigd zult worden om deel te mogen nemen als een van de eerste Hello Kitty Online spelers. Het is voor een beperkt aantal gamers, wees er dus snel bij om mee te kunnen spelen.Link naar de Hello Kitty Online website: klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.