De game Harry Potter en de Halfbloed Prins zal tegelijk uitkomen met de film in de zomer van 2009. De film is gebaseerd op het zesde Harry Potter boek, geschreven door J.K. Rowling. In de game keren spelers weer terug naar Zweinstein om Harry te helpen een zenuwslopend zesde jaar te overleven. Je kunt spannende tovenaarsduels uitvechten, magische drankjes brouwen bij Toverdranken en op je bezem stappen om het Zwerkbalteam van Griffoendor naar de overwinning te leiden. Zijdelings beleef je de romantische verwikkelingen van Ron mee, terwijl je op een dramatische climax afstevent en de identiteit van de Halfbloed Prins ontdekt.De game beloofd beelden in de game die ongelooflijk veel op die van de film lijken. Je kunt door het verhaal van de film vliegen en duelleren, de game bevat nieuwe gebaren voor de Wii en meer gameplay onderdelen voor alle platforms. Naast de Wii zal hij verschijnen voor de Playstation 2, NintendoDS, Xbox360, Playstation 3, Playstation Portable en de PC.Meer informatie kun je binnenkort vinden op de volgende pagina: klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.