We weten nu allemaal al wel dat gamende meiden niet onder doen aan de gamende mannen. Dat is ook een beetje het doel van de Battle of the Sexes. In belgie zijn er een aantal meiden geweest die mee hebben gedaan aan de Battle of the Sexes. In augustus vond er een evenement plaats waar een aantal meiden aan mee hebben gedaan. De 3 beste gamer meiden hebben sindsdien een maand de tijd om te trainen om het uiteindelijk op te nemen tegen de beste mannen…Tijdens deze game dag in augustus hebben 3 meiden zich weten te bewijzen en werden gekroond tot World Cyber Angel. Wie zijn deze meiden?- Veerle Baetens,- Ellen Follens- Charlotte van BrabanderDe laatste genoemde is een bekende van ons, ze is speelster van het meiden Counter-Strike team LowLandLions. Deze 3 meiden zijn al flink in de watten gelegd omdat ze de eerste ronde door zijn gekomen met de volgende prijzen:- Samsung Ladyphone- Samsung 22” monitor- XBOX 360Deze maand zijn de meiden druk aan het trainen. Trainingen in het Outpost Gamecenter, bootcamps en informatiesessies met internationale topspelers. De meiden krijgen ook hier weer een beloning voor, namelijk een cash vergoeding, een volledige Adidas outfit en een reportage in P-Magazine (Belgisch tijdschrift). Op 9 oktober worden de meiden in het diepe gegooid, ze nemen het tijdens de Nationale Finale van de World Cyber Games 2008 op tegen de pas gekroonde Belgische (en waarschijnlijk ook) mannelijke kampioenen. In de volgende games:- Guitar Hero 3,- Virtua Fighter 5,- Gotham Racing 4Als de World Cyber Angels 2 van de 3 confrontaties weten te winnen, wint zij daarmee de Battle of the Sexes, maar ook neemt zij de plaats in van de onfortuinlijke verliezer tijdens de Grand Final van de World Cyber Games in Keulen.Het beloofd een spannende strijd te gaan worden voor de meiden. Wij houden jullie op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.