Sommige van jullie zullen America’s (of Hollands) Next Top Model wel eens gezien hebben. Voor degene die er toch niet bekend mee zijn; America’s Next Top Model is een modellen wedstrijd waaraan mensen kunnen deelnemen. Zij moeten zo’n mooi mogelijke foto’s (met telkens andere thema’s) maken en elke keer valt er iemand af. Dit totdat er een iemand over blijft, zij is dan de gelukkige winnaar.Een perfect concept voor een girly game, toch? Eidos vind van wel. Zij zijn van plan America’s Next Top Model op de Nintendo DS uit te brengen. De release staat momenteel op 7 november, al kan deze altijd nog veranderd worden.In het spel moet je één van de 10 modellen opmaken, om haar vervolgens over de catwalk te laten lopen of aan een fotoshoot te laten deelnemen. Het einddoel is natuurlijk om de modellen competitie te winnen en zo een prijs/contract in beslag te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.