Stoppen met roken met je DS… Het klinkt heel vreemd, maar het is niet zomaar ontstaan. Allen Carr is een goeroe met verschillende boeken en cursussen om te stoppen met roken.Hij was zelf een kettingroker, totat hij een manier vond om ermee te stoppen. Zijn boeken zijn wereldwijd ontzettend vaak verkocht en nu komt er dus ook een cursus op de DS. De titel van het spel wordt: My Stop Smoking Coach With Allen Carr. In My Stop Smoking Coach With Allen Carr maak je een eigen profiel aan. Vervolgens krijg je tips en advies van Allen Carr en speel je minigames om van het roken af te komen. Hieronder een paar screenshots van het spel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.