Het duurt niet heel lang meer of Fable 2 ligt al in onze schappen. Toch is er nog genoeg leuke informatie over het spel te vinden dat in de games industrie wordt geschopt, zo hier ook weer een.Het equipment dat je in Fable II aandoet wordt gelijk als je outfit weergeven, hierdoor draait het niet alleen maar om skills. Want hoe goed je armor ook is, je wil niet graag lelijk gezien worden, zeker niet als er een knap iemand toekijkt. Nu is er een armor in Fable II uitgebracht dat iedereen jaloers doet opkijken, tenzij ze hem zelf hebben natuurlijk.We spreken hier, zoals je kunt zien, van de Masterchief outfit. Masterchief is het hoofdpersonage van de Halo franchise en het is vele een raadsel hoe zijn werkelijke gezicht eruit ziet. Halo en Fable zijn beide pareltjes van Microsoft en het is erg leuk om beide gecombineerd terug te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.