Colin MacDonald(hoofd Realtime Worlds) heeft hoop over een tweede deel van Crackdown in de wereld gegooid. Volgens de man is de mogelijkheid om een tweede deel te maken namelijk niet helemaal afgesloten. Het bedrijf is momenteel wel bezig met andere games maar met een beetje hulp van Microsoft kan een tweede deel misschien wel in de toekomst verschijnen. In ieder geval is de crewliefde voor het spel niet weg, sommige leden hebben zelfs een tattoo van het spel op hun lichaam staan!Klik op Read The Rest om te lezen wat Crackdown voor een game is.Crackdown is een third-person shooter voor de Xbox360. Je speelt in een fictieve wereld als een cybernetisch versterkte agent met de opdracht om 3 misdadigers te vermoorden tezamen met hun misdaadsyndicaten. Je skills worden verbeterd met het voldoen van main en side quests zoals straat races en scavengers jagen. Verder maakt het spel gebruik van Xbox Live dankzij een 2 speler co-op mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.