De reden waarom de meeste mensen gamen is omdat ze het leuk vinden. Toch bevat ook gamen een negatief kantje, het kan namelijk heel erg frustrerend zijn. Gelukkig komt JoWood met een Yoga game voor de Wii aanzetten waardoor we weer even kunnen relaxen. De bekende fitness game Wii Fit maakt gebruik van het balance board. Veel ontwikkelaars profiteren hiervan door zelf ook games te maken die gebruik maken van het accessoire, JoWood is een van die ontwikkelaars. Het bedrijf is namelijk bezig met het ontwikkelen van de game; WiiYoga. In WiiYoga is het de bedoeling dat de speler Yoga instructies opvolgt van een in-game instructeur. Het spel zal in het tweede kwartaal van 2009 uitkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.