Iemand die al een tijdje het gamenieuws volgt weet dat de PS3 update een Trophie systeem bevat. Voor degene die hier nog niet bekend mee zijn een korte uitleg; trophies zijn net zo iets als de achievements van de xbox360. Het zijn eigenlijk extra opdrachten per game die je kan uitvoeren voor een aantal, in het trophie geval, experients. Bij een aantal experients gaat je profiel een level omhoog, hoe hoger je level hoe meer mensen waarschijnlijk tegen je opkijken. Zie het maar als een soort van; ‘kijk ik heb dit gedaan, zo goed ben ik’ spelletje.We kunnen jullie vertellen dat de update (met trophies) vandaag op het PSN is gekomen. Aankomende PS3 games zullen allemaal gebruik maken van het trophie system. Wat al uitgekomen games betreft, wie weet krijgen ze er nog een update voor. Dit is bij Uncharted: Drake’s Fortune in ieder geval wel het geval. De update voor Uncharted is er nu natuurlijk nog niet en wanneer deze komt is nog een raadsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.