GTA IV is nog maar net in de consoles van de hondstrouwe fans belandt, of er klopt alweer een nieuwe ‘Free Roaming Gangster-Action Game’ op de deur.Saints Row 1 was beter dan iedereen vantevoren had gedacht. Het was géén slap aftreksel van Grand Theft Auto, waarvoor menigeen toch wel zijn gamershart vast hield. Een leuke gameplay, grappige creatieve opties en een goed verhaal zorgde ervoor dat dit niet de zoveelste GTA-lookalike werd.Nu komt op 26 augustus deel 2 in de winkels. Uitgever THQ heeft het volgende voor (in ieder geval de Amerikaanse gamers) bedacht: -een artbook met fotowerk uit de game-een USB-stick met info-diverse land- en stadskaarten-een poster met de map van het gebiedNog even afwachten dus of deze CE ook in Europa aanspoelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.