De Nederlandse top 10 voor games bestaat voornamelijk uit Nintendo spellen. Dit zijn de spellen die het meest verkocht zijn en als favoriet eruit komen. Hier is de top 10:1 SUPER SMASH BROTHERS BRAWL (Wii) NINTENDO 2 WII FIT (Wii) NINTENDO 3 POKEMON MYSTERY DUNGEON/EXPLORERS OF DARKNESS (Nintendo DS) NINTENDO 4 POKEMON MYSTERY DUNGEON/EXPLORERS OF TIME (Nintendo DS) NINTENDO 5 MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES (Nintendo DS) SEGA 6 MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES (Wii) SEGA 7 BRAIN TRAINING (Nintendo DS) NINTENDO 8 MARIO KART (Wii) NINTENDO 9 BATTLEFIELD/BAD COMPANY (PS3) ELECTRONIC ARTS 10 GRAND THEFT AUTO 4 (PS3) TAKE 2 INTERACTIVENintendo staat maar met liefst met 8 spellen in deze top 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.