Zoals uiteraard al bekend was hebben de dames van Lowlandlions toch een invite gehad voor het ESWC 2008. De grand Finale in Parijs die plaats vind van 4 t/m 6 juli. De dames hebben ondanks veel moeite die felbegeerde plek gekregen. Gisteren werden de poule’s bekend gemaakt. Een aantal pittige tegenstanders die de meiden van L3 zullen gaan tegenkomen. Wat denken andere dat ze gaan doen? En wat denken de meiden zelf?

LowlandLions

Wat denken de dame’s er zelf van? Wij vroegen Marloes aka Loesje van LowlandLions female hoe ze zich hebben voorbereid op dit event en wat ze zelf verwachten. Loesje:
Loesje

Wat vind je van de tegenstanders die jullie gaan tegenkomen?Persoonlijk denk ik dat we wel blij mogen zijn met onze seed en onze poule. De teams uit de poule staan niet al te hoog op de ranglijst en mochten we enige kans willen hebben dan is dit denk ik wel de poule om het mee te proberen. Natuurlijk moeten we niemand onderschatten want ze zullen wel hetzelfde over ons denken .:PHoe hebben jullie je voorbereid?Gewoon zoveel mogelijk proberen te spelen. En een aantal tactics goed doornemen en oefenen.Toch denken meerdere mensen dat jullie het niet anders/beter zullen doen dan Me-ladies de afgelopen jaren. Wat denken jullie zelf? Hebben jullie meer geoefend? Is jullie team sterker denk je?Ik zou zelf niet kunnen afwegen wat het verschil is tussen LowLandLions nu en ME-Ladies toen. Het is heel moeilijk om te zeggen of we beter of slechter zijn. We zijn ook nog eens een behoorlijk jong team en hebben nog geen groot event meegemaakt samen. Dus het is gewoon een beetje afwachten en kijken hoe het gaat.
Bootcamp LowlandLions

Ook vroegen we een aantal gamers wat zij denken dat LowlandLions gaat doendDd (oud cs-er) Ik ben van mening dat de Nederlandse scène bij zowel mannen als vrouwen teams het op een lager pitje staat dan bij de rest van europa/wereld.ik wens de meiden van LowLandLions het beste toe in parijs en laat de Benelux trots op ze zijn. En voor gina aboem box ho.Fortuna (oud speelster van female team Mademoiselles) Ik wens jullie heel veel headshots, defuses en bomplants en vooral veel FUN daar in het verre westen. Zet dat klein landje van ons maar eens op de game – wereldkaart. De poule lijkt misschien moeilijk met Aurora gaming maar geef de moed daardoor zeker niet op. Welke Nederlander had trouwens verwacht dat ze gingen verliezen in de kwartfinale tegen Rusland op het EK? Kortom: Heel veel succes gewens!!!
Tactics training met speciale uitleg

LLL`sticky COD team LowlandLions Wij van het cod4 team wensen de meisjes veel geluk en succes op ESWC. Hopelijk delen ze wat pakkies uit!Dee: (oud speelster w0nderland)Ik denk dat de meiden in een best lastige poule zitten, maar zeker niet in de zwaarste poule en aangezien ik weet dat de meiden de laatste tijd behoorlijk hard trainen en steeds beter worden geef ik ze een goede kans in deze poule. Ook ken ik een deel van de meiden best goed en ik weet dat ze er echt alles aan zullen doen om te laten zien wat ze kunnen! Ik wens ze allemaal veel succes en veel plezier, geniet ervan!Logic Seezung:Ik ben niet bepaald bekend in de vrouwen cs scene, volgens mij zijn er uberhaupt geen leagues oid waarin vrouwen teams het tegen elkaar op mogen nemen. Maar aangezien de resultaten van de Nederlandse CS teams in het verleden, en ook vrouwelijke teams verwacht ik er niet te veel van eerlijk gezegt. Denk dat het een 3e of 4e plek wordt, maar goed, ik wens ze in ieder geval veel succes en verras me zou ik zeggen.
Creatief tactics uitleggen

Een pittige Poule voor de dames van LowlandLions. De dames wisten ons eerder te verassen met uitslagen in poule’s en leagues die niemand verwacht had. Wie weet gaan ze dat nu weer neerzetten. Wij van Female gamers wensen de meiden en heren van LowlandLions heel veel succes in Parijs. En we hopen dat de meiden een aantal mooie verassende resultaten neer zullen zetten. Goodluck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.