Eerder hebben jullie kunnen lezen dat Diablo III al in zicht is. Of het spel ook voor de consoles uitkomt was toen nog een twijfelende nee. Blizzard heeft onze gedachtes echter verandert, een console versie zou best wel eens mogelijk kunnen zijn.Paul Sams (COO, Blizzard) heeft namelijk gezegd dat een console versie van Diablo III niet uitgesloten is. Nou is het natuurlijk niet helemaal zeker of de game ook echt naar de consoles komt, maar hé, er is in ieder geval een kans.Een PC game naar een console brengen vereist wel veel werk. De ervaring moet even goed zijn en de controls moeten goed meelopen. Daar tegenover staat wel dat de fabrikanten Diablo III graag op de consoles zien verschijnen. Maar hoe groot de fanbase ook is, het gaat Blizzard om de gameplay, deze moet perfect zijn. Gelukkig heeft het bedrijf nog genoeg tijd om een console versie ook daadwerkelijk waar te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.