Niet zo lang geleden zat ik op een chatbox waar mij een link werd toegewezen. De link zou naar een ‘grappige’ game verwijzen. Eenmaal op de site aangekomen zag ik het spel waarin wij, vrouwen, spijtig genoeg weer eens belachelijk worden gemaakt. Het spel is een parkeer simulator, waarin je als man of vrouw kan rijden. Dit klinkt misschien wel intressant en leuk, ware het niet zo dat het spel niet eerlijk in elkaar zit. De man heeft namelijk een heel soepele besturing die in no-time te parkeren is terwijl het onmogelijk lijkt te zijn om als vrouwzijnde op het parkeer vakje terecht te komen. Het is net alsof je dronken bent en te vroeg van het feestje bent wegegaan. Natuurlijk is het als grap bedoelt en een drama is het zeker niet. Maar het is toch iets wat ik graag met jullie wilde delen.speel hier de game zelf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.