Volgens een betrouwbare PSU bron zal BioShock dit jaar nog uitkomen voor de PS3. De exacte datum is 4 november. Naast het origineel van de Xbox360 game zal de PS3 versie een nieuw content en nieuwe features erbij krijgen. PS3 bezitters kunnen in november dus volop genieten van één van de beste shooters voor de Xbox360. Christoph Hartmann(2K Games):

’Omdat de Xbox360 en PC versie van BioShock eindeloos veel ‘2007 game van het jaar awards’ heeft gewonnen zijn we enthousiast om de impact van het spel op de PS3 te zien bij het debuut deze herfst. We kijken komende maanden erg uit naar nieuwe features en content te onthullen dat BioShock een must-have game maakt voor de nieuwe doelgroep, evenals voor degene die er al van hebben genoten op andere platforms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.