Niet zo lang geleden is de game Wii Fit uitgekomen. De bedoeling van deze sportieve fitness game is om mannen en/of vrouwen te laten afvallen en ze hun balans te laten vinden. Waarschijnlijk zal er een nieuwe fitnessgame rond kerst op de markt liggen. Dit maal niet van Nintendo maar van Majesco. De game zal Jillian Michaels’ Fitness Ultimatum 2009 gaan heten. In de game wordt je door Jillian Micheal(een bekende fitnessgoeroe) gecoacht. Het spel zal gebruik maken van het Wii Balance board en is met name gericht op vrouwelijke casual gamers.Jillian Michaels over de game:

’Ik denk werkelijk dat dit soort producten een revolutie in de fitness industrie zijn en kinderen afhelpt van hun overgewicht.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.