Poules ESWC 2008 bekend.Eerder dit weekend werden de seedings al bekend gemaakt voor Counterstrike female 1.6. Nu vandaag werden de poules bekend gemaakt. LowLandLions zal het opnemen tegen N!faculty uit Duitsland, Aurora Gaming uit Denemarken, en ESUBA. Wil je de rest van de poules weten? Lees dan snel verder!Group AEmulate (France)Badgirls (Spain)Computex (France)PMS Clan (Finland)Group BN!Faculty (Germany)Aurora Gaming (Denmark)LowlandLions (Belgium)ESUBA (Czech Republic)Group CLes Seules (Sweden)Forze (Russia)PGS gaming (Poland)Harmony (France)Group DSK Gaming (U.S.A)Alternate ATTAX (Germany)EXLO (Bulgaria)Wat de dames van LLL gaan doen is natuurlijk moeilijk in te schatten. Er zitten toch een aantal pittige tegenstanders in hun poule. We houden jullie op de hoogte van het ESWC 2008. Heel veel succes dames.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.