Het Guiness World Record Book is een ‘boek’ waarin allerlei records staan onder allerlei categorieën. Warner Bros. en TT Games hebben echter besloten om in het najaar van 2008 hier een game over te brengen voor de Nintendo Wii en DS. Nu klinkt een game over een recordbook misschien niet zo interessant maar wat wij erover gehoord hebben fleurt de boel al een beetje op. De bedoeling van het spel is namelijk om zelf, als gamer, wereldrecords te breken. Dit kan je alleen of met/tegen andere doen. Net als in het boek zelf kun je de gekste records winnen die uiteraard ook in het Guiness World Record Book zullen verschijnen. Neem nou als voorbeeld een vliegtuig opeten op de Wii versie. Dit lijkt ons er erg grappig uitzien. Hoeveel ‘spellen’ er precies op zullen komen weten we echter niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.