Er is nooit een dag wanneer er geen games in de maak zijn. Het aanbod spellen is daarom erg hoog en op forums zie je regelmatig de vraag welk spel iemand moet halen. Het is dan ook niet zo gek als een spel dat net een half jaar uit is alweer in het stof belandt en vervangen is door een stapel nieuwe games. Bungie probeert dit te voorkomen door regelmatig nieuwe mappacks downloadbaar te stellen voor hun populaire game; Halo 3. Inmiddels zijn de Legendary en Heroic mappack al een tijdje uit en het is dan ook geen verbazing dat er een derde in aantocht is. Veel over de mappack weten we nog niet, maar dat hij gaat komen is in ieder geval wel zeker. De enige vraag die ons nog bezig houdt is wat voor een maps de pack zal bevatten en wanneer het uitkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.