Dat meiden het spel world of warcarft leuk vinden is niet onbekend. Met hun guild de nieuwste bazen te verslaan is vaak hun doel. Helaas komen er nu een aantal grote en bekende guilds met de regel dat ze geen female-gamers meer willen toelaten. Op de website van de guild Vanquish nemen ze geen blad voor de mond en weigeren ze vrouwen de toegang hoe goed ze ook zijn.Dat ik hier een uitgesproken mening over heb valt natuurlijk te verwachten. Ik deel mijn mening daarom met John “Ins0mnia” die zelf wow speelt en samen heeft gespeelt met zijn toenmalige vriendin.Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!Naar aanleiding van deze tekst vond het volgende gesprek plaats:

***Door de geschiedenis en ervaring die we met vrouwelijke gamers hebben opgedaan stellen we op het moment geen spelers aan waarvan een penis ontbreekt. Dit kan op een andere manier zijn weggehaald maar in dit geval bedoelen we dat het er letterlijk af is. Sommige van jullie denken misschien dat dit seksistisch is, maar jullie moeten begrijpen dat wanneer je een vrouw in een organisatie met tientallen opgewonden WOW nerds zet de mannelijke hormonen de lopende hand hebben. Vrouwen in WOW guilds veroorzaken meer drama dan ‘TNT’ en dit is een anti-drama organisatie***

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
Zooo het moet niet gekker worden hey, dat je grote wow guilds tegenwoordig niet meer binnenkomt als je borsten hebt! Erg he?? Dat het zo erg is dat mannen door een game hun hormonen niet eens in bedwang kunnen houden!

Ins0mnia / John zegt:
Vind het zeer bijzonder zelfs, ik ken juist guilds die je zwaar voor trekken omdat je geen piemel hebt.

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
Ja idd, maar dat het zo erg is dat vrouwen je uit je focus kunnen halen. Ik moet er niet aan denken dat mannen zo tegen me aankijken met gamen. Ik wil juist als een gelijke behandeld worden in wow en niet voorgetrokken worden. Zou jij dat doen? Een meid voortrekken? Of vind jij dat nu zo ontzettend bijzonder?

Ins0mnia / John zegt:
hahaha, ik moet eerlijk toe geven. Ik trok me ex vriendin voor in mijn oude guild. Maar meestal kozen wij ze uit of ze wel konden mee trekken in raids of niet.

Ins0mnia / John zegt:
Maar ja, mannetjes die vrouwlijke gamerds zijn

Ins0mnia / John zegt:
heb je er ook genoeg tussen zitten

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
Het is toch gewoon te gek voor woorden dat er jongens zijn die hun hormonen niet in bedwang kunnen houden. Vind het gewoon een lachtertje dat er toch zulke nerds zijn die in hun social life geen vrouwen om zich heen hebben.

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
Kun je het voorstellen dat er zo ook meer guilds gaan denken?

Ins0mnia / John zegt:
Nou de meeste gamers weten wel wat een vriendinnetje is. Maar de penis denkt veel (niet) na. Maar ik denk dat het komt door een chronisch te kort aan vrouwen in world of warcraft

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
Tja helaas dat het zo moet gaan. Ze willen niet dat we ons afzonderen en nu gaan we in de grote menigte op en nu is het nog niet goed!

Ins0mnia / John zegt:
Wat een ironie, het beste is gewoon dat er een gelijk aantal word !!!!

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
Ook dat! Ik vind in ieder geval dat meiden zeker de kans moeten krijgen om in grote guilds mee te spelen. Ze doen het net zo goed als menig mannelijke spelers. Dat ze maar leren hun hormoontjes onder controle te houden zodat we gezellig in een grote groep kunnen spelen en niet geweigerd worden omdat we borsten hebben!

Ins0mnia / John zegt:
Hey, beetje romance in de game geeft het wel extra dimensie hoor 😛

Yvonne *I Love you is that oke? * zegt:
haha romantiek is er genoeg ! 😉

Wat vind jij? Geef je mening!

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.