In een persbericht wordt er wat meer verteld over de aankomende game Boogie SuperStar. Ons valt echter op dat het woord vrouwen vaak vermeld wordt in het bericht en we zien nergens iets dat naar het mannelijk geslacht verwijst. Ongeloofwaardig? Neem dan maar eens een kijkje naar onderstaande quote. (Nederlands vertaald)

In Boogie SupersStar spelen spelers niet zomaar, ze zijn de ster van de game. Meiden zullen hun favoriete deuntjes in de microfoon zingen en echte dans bewegingen uitvoeren die worden vertoond op het scherm dankzij de motion-sensor van de Wii. Je hoeft het pad naar de roem niet eens in je eentje af te leggen! Met een multiplayer optie kunnen meiden namelijk met of tegen vrienden zingen en dansen in leuke competities waarin ze hun talenten kunnen uiten.

Opmerkelijk, toch?Verder stond ook dit nog in het bericht:

De spelers beginnen het spel met het customizen van hun personage met keuze uit miljoenen verschillende combinaties om een personage te creƫren precies zoals ze willen. Daarna worden ze ontdekt en meegenomen naar een eiland waar zij leren hoe een ster te zijn. Op het eiland leren spelers hun zang en dans kunsten te verbeteren en treden ze op in piekfijne omgevingen. De omgevingen bevatten een studio, een zwembad, een rust terras en een jacht. Wanneer de uitvoerbare vaardigheden eenmaal zijn geperfectioneerd zijn de meiden klaar om op te treden voor juristen in de ultieme Boogie Star Show. Alleen de beste en helderste zullen de competitie kunnen overtreffen om een Boogie SuperStar te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.