Het programma Villa Achterwerk van de VPRO gaat een gametoernooi organiseren voor de kinderen tussen de 9 en 14 jaar. Een toernooi wie de beste gamer van de ‘Nintendo DS’ gaat worden. Voorrondes worden gehouden op 4 mei bij de VPRO in Hilversum. En er zijn ook nog prijzen te winnen! Voor iedereen leuke goodies, maar voor de winnaar een prijs die nog niet bekend is!De halve finales en finale zijn later in mei in de tv-studio. Verslag van het toernooi zal op 11, 18 en 25 mei en de finale op 1 juni te zien zijn bij Villa Achterwerk.Maar welke games moet je op getraind zijn voor dit toernooi?

wrote
• We gaan Mario Kart, Mario Party & Tetris DS spelen • Er wordt verwacht dat je bij de voorrondes alle drie de spellen speelt • We zijn dus op zoek naar een all-round topper, maar wees niet bang als je ze niet alle drie goed kent! • Hoe de competitie er precies uit zal zien wordt nog bekend gemaakt • Er wordt bij de voorrondes (4 mei) verwacht dat je zelf een DS mee neemt! • Gewone DS en DS Lite kunnen allebei mee doen • Leeftijdsgrens is 9 tot 14 jaar • Alles wordt opgenomen voor televisie • Het toernooi zal plaatshebben bij de VPRO in Hilversum • Er zullen goodies voor iedereen zijn en naast de eer natuurlijk een mooie prijs voor de uiteindelijke winnaar. Wat deze prijs is krijgen jullie later te horen!

Ben je zelf deze leeftijd al gepasseerd? Denk dan eens aan je jongere broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes! Jan Johan Belderok, bekend van TMF Game Kings en medeorganisator Hand Held 2008 laat het volgende weten over het toernooi:

wrote
“Het zal zeker tot veel spektakel gaan lijden, dit toernooi is iets echt origineels!”

Meer informatie op de volgende sites:- Villa AchterwerkHand Held 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.