Om de lancering van de Call of Duty 4: Modern Warfare Game Of The Year (GOTY) editie te vieren heeft Infinity Ward een LIVE Fire weekend georganiseerd voor de Xbox360 live spelers. Het evenement start op Vrijdag 18 April en eindigt op Zondag 20 April. Er zijn in totaal 72 prijzen te winnen (1 prijs voor ieder uur).Maak je klaar voor een aantal wilde multiplayer actie voor het vieren van de release van de Call of Duty ® 4: Modern Warfare ™ Game of the Year Edition met een LIVE Fire Weekend. We hebben een 72-uurs Play & Win programma, een speciaal GamerchiX event, en een kans om te spelen tegen het ontwikkelaars team van Infinity Ward, en zelfs een kans om het op te nemen tegen ‘Mixed Martial Arts’ kampioen Jens Pulver.Waaronder:De hoofdprijs:

  • Xbox 360 Elite system
  • Een Xbox 360 VIP Accessories pakket
  • Een Call of Duty 4 geschenk tas ( Waterfles & Call of Duty 4 art-boek )
  • 12-Maanden Xbox LIVE Gold

Het 1ste plaats prijzen pakket (elk uur):

  • Limited-Edition Call of Duty 4 T-shirt
  • Limited Edition Call of Duty 4 poster signed by the Infinity Ward team
  • 4000 Microsoft Points

Wil je meer weten over dit event? Of je aanmelden? kijk dan even hier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.