Wie kent de Counter-Strike meiden van Les Seules nu nog niet? Deze meiden hebben een wereldtour gedaan, zijn gefilmd en hebben op hun wijze het female gamen gepromoot. Naast wat fotoshoots, het ontmoeten van celebrities, het opnemen tegen mannenteams het aangaan van een aantal vreemde opdrachten hefet het toch leuk beeldmateriaal opgeleverd. De show word inmiddels uitgezonden in het buitenland, of wij het nog te zien krijgen is nog niet bekend, maar er zijn wel trailers van deze meiden te vinden die ook leuk zijn om even te bekijken.Er zijn 3 promotie filmpjes uitgebracht. De filmpjes zijn gemaakt tijdens de ‘World Tour’ van Les Seules. Er is een filmpje van Les Seules en een uitleg over de game Counter-Strike. Daarnaast is er een filmpje waarin Les Seules aan het pubiek word voorgesteld en een die gaat over het team. De filmpjes zijn te allen tijde terug te vinden onder het kopje Filmpjes bovenaan de site. Maar hieronder staan ze op een rijtje:

Meer informatie over het programma Play[u]s kun je hier vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.