Je kent het misschien wel, je bent druk met je Wii controle aan het zwaaien en plots schiet deze uit je hand. Over het algemeen heb je het veiligheids touwtje om je pols heen en zou er niets kunnen gebeuren. Maar schijnbaar hebben mensen moeite het touwtje om hun pols te doen en gooien dan zo hun Wii controle hun tv in.Het bedrijf Planatronics heeft hier iets op gevonden. Ze gaan een Wii-proof plasma tv op de markt brengen. Deze zou tegen een stootje moeten kunnen als je je Wii controler er tegen aan zou gooien. Deze tv’s zouden een kracht van 4 Joule aan moeten kunnen. Één Joule is ongeveer even veel energie als je een appel één meter optilt.Het is even wachten op de schermen, ze zijn in ontwikkeling maar onbekend is nog wat ze gaan kosten en wanneer we ze aan kunnen schaffen. Tot die tijd moet men gewoon voorzichtig rond zwaaien met hun controllers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.