Hou je van de mysteries van het Goochelen en ambieer je zelf een carrière als goochelaar, dan zou deze game echt iets voor jou moeten zijn. Magie & Illusie komt uit voor de Nintendo DS en zal op 14 maart in de winkels moeten liggen. Er zijn 3 verschillende speel varianten;- Solo Magic- Magic Show- Magic TrainingBij Solo Magic ben jij de toeschouwer en zal de DS raden welke kaart je hebt gekozen en je in je hand hebt. In de Magic show ben je de goochelaar en is de DS je assistent (het assistenten pakje zul je erbij moeten verzinnen) en in de Magic Training zul je je goochel vaardigheden bijschroeven, bijvoorbeeld schrijven in spiegelschrift.Er word een setje kaarten bijgeleverd en in combinatie met de microfoon en het touchscreen zul je prachtige goochel shows weg kunnen geven. Een aantal plaatjes uit de game Magie & Illusie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.