Ik heb onlangs gesproken met Counter-Strike speelster [flag]nl[/flag]Raantje. Zij speelt in het team van Dusk2Dawn.female. Ik heb haar een aantal vragen mogen stellen en Rany (dat is haar echte naam) was zo vriendelijk om hier antwoord op te geven. Lees snel verder om alles te lezen!Zou je jezelf voor willen stellen aan onze lezer?Ik ben dus Rany ik speelde onder de naam Raantje ben 22 jaartjes jong en woon in Breda. Wat doe je in het dagelijks leven? Ik werk in een restaurant. Wat zijn je werkzaamheden daar? Ik ben sta achter de bar maar soms moet ik ook serveren.Verliefd? Verloofd? Getrouwd? Kinderen? Op dit moment ben ik hartstikke single.

Je speelt Counter-Strike, speel je nog andere games? Soms guitar hero 3. Kun je aan de mensen die niet weten wat guitar hero is uitleggen wat deze game inhoud? Guitar Hero is een game die gespeeld word met een gitaar de gitaar bevat 5 knopjes in de kleuren groen, rood, geel, blauw en oranje. Op het scherm verschijnen noten in de verschillende kleuren zoals op je gitaar. Deze noten speel je door op het goede moment de juiste knoppen in te drukken. Maar ik speel liever op de toetsenbord ben niet zo goed met de gitaar of controller. Heb je andere hobby’s naast gamen? Uhm uitgaan (zuipuh tot je erbij neervalt) en uhm veel films kijken. Hoe ben je ooit begonnen met gamen? Uhm door me broertje en me ex-vriend speelde hiervoor mohaa en toen waren we overstapt naar cs. Zit je in een clan? Zo ja, welke? Ik zit momenteel in dusk2dawn female. Hoe ben je bij je huidige clan gekomen? Via via ik werd eerst gevraagd om naar de site te kijken maar heb het nooit gedaan en toen ging ik met paar gasten warren van d2dmale en toen vroeg 1 van die gasten of ik in de vrouwen team wilde en uhm toen sprak Laura me aan en zo doende. d2d female heeft nu 3 meiden in het team na een opschoning, kunnen we binnenkort nieuwe meiden verwachten? Ja we zijn hard op zoek naar meiden die kunnen csen.Wat voor meiden zoeken jullie? Wat zijn jullie eisen? Ze moeten meisjes zijn (heel belangrijk) en ze moeten gezellig zijn en actief met de clan bezig zijn en 16++ het liefst en lanable. Ga je wel eens naar LAN-Parties? Zo ja, welke opkomende kunnen we jou of je team in actie zien? Als het goed is kom in februari een lanpartie in Brabant en daar wilden we wel heen gaan we weten de datum nog niet. ben zelf nog nooit naar ene lanpartie geweest Hoe denk je dat een LAN party zal zijn? wat zijn je verwachtingen hier van? Hmm.. zoiezo veel cse.. verder hoop ik dat het gwn heel erg gezellig word. verder weinig slape.Wat vind je familie er van dat je gamed? Uhm me ma en me zusje vind het lame da ik zo vaak achter pc zit om te gamen en uhm me broertjes gamen ook dus die zeggen er niet veel over.Sommige jongens vinden het leuk dat meiden gamen, sommige vinden het echt verschrikkelijk, hoe is jouw ervaring met andere gamende mannen? Krijg meestal erg leuke reacties en jah zitten er ook bij die puur bij je komen slijmen omdat je een meisje ben das soms best irritant. Mis je nog iets op de website van female-gamers? Uhm niet egt de site ziet er egt netjes uit. Ik denk dat we je wel een stuk beter hebben leren kennen, wil je nog iets kwijt aan de personen die dit lezen? Uhmm ik ben een heel lief meisje (A) en cs ownt aars XRaantje bedankt voor je tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.