Als er een game is die met veel uitbreidingen op de proppen komt zijn het de makers van The Sims 2 wel. Wat anders is dan de voorloper ‘The Sims’ is dat er nu niet alleen uitbreidingspakketten zijn, maar ook accessoires pakketten, ze lopen vast lekker binnen daar bij EA. Per kwartaal komt er wel iets nieuws voor The SIms 2 uit, elk half jaar verschijnt er een grote uitbreiding en daar tussendoor de accessoires pakketten. De uitbreidingen bevatten veel nieuwe interacties, meubels en kleding terwijl de accessoires pakketten alleen items bevatten.In november is het Tiener accessoires pakket uitgekomen. In deze uitbreiding staan de tieners centraal, er zijn verschillende nieuwe items om de slaapkamers op te fleuren. Er zijn 3 thema’s waar je uit kunt kiezen,

snob – surfer – gothic
Deze zal in het voorjaar van 2008 uit moeten komen en zal de naam: The Sims 2 Vrije Tijd gaan heten. Hierin maken je sims kennis met hun ware passies in hun levens. Er komen verschillende nieuwe activiteiten waaronder, voetballen, auto’s opknappen, modeltreinen, pottenbakken, koken, ballet, kleding maken en nog veel meer. Daarnaast zullen er ook een hoop nieuwe voorwerpen zijn om de huizen in te richten en kleding om je Sims op te dirken. Ook zijn er geheime beloningen en komen er nieuwe carrières. Een aantal plaatjes uit de nieuwe uitbreiding:

Inmiddels zijn de volgende uitbreidingen al verschenen naast het basisspel The Sims 2:

Uitbreidingen Accessoires pakket
Studentenleven Kerst
Nachtleven Familiepret
Gaan het Maken Glamour
Huisdieren Feest
Seizoenen H&M
Op Reis Tiener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.