Deze keer is er wat minder positief nieuws rondom de meiden van het Call of Duty team [flag]nl[/flag]TeamGX. 3 meiden van het team zijn inactief. Wat resulteert in een lege line-up en een zoektocht naar nieuwe meiden voor het team.Allereerst de meiden die inactief zijn in het team, [flag]nl[/flag]Rikku, die zich meer wil storten op games die haar meer liggen maar speelt wel nog onder de naam GX, [flag]nl[/flag]Dolliteon, die het momenteel druk heeft met privé dingen en [flag]nl[/flag]Yuna, zij stort zich op dit moment op een nieuwe opleiding die al haar aandacht opeist.Het team blijft met 3 actieve meiden achter:- [flag]nl[/flag] Madam- [flag]nl[/flag] Ghostgirl- [flag]nl[/flag] FlavorableHet team is nu op zoek naar nieuwe meiden om het team te komen versterken. Ik heb met [flag]nl[/flag]Flavorable gesproken wat de eisen zijn aan nieuwe speelsters voor het team:

wrote
Ze moeten natuurlijk CoD4 spelen, 18 jaar of ouder zijn, actief kunnen trainen en mee kunnen naar beurzen en andere evenementen.

Mocht je interesse hebben kun je contact opnemen met: flavorable@gmail.com of je aanmelden via de TeamGX Hyves.TeamGX zou in eerste instantie meedoen aan het Crossfire toernooi 29 februari, maar door teveel aanmeldingen gaat dit eerst niet door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.