KaoS Contingency is bezig met de planning van het bouwen van een Gamecenter. Het is nog niet aangekondigd met vuurwerk en champagne, maar dat komt wel bij de opening. Naast dat zij het Gamecenter willen hebben, vragen ze zich af of andere gamers, en het algemene publiek het ook wel willen. Dit is de reden waarom zij een enquête hebben samengesteld voor deze doelgroepen.Het Gamecenter zal gebouwd worden in Weesp.Maak kans op Goodies!!Om mensen zoveel mogelijk te stimuleren om de enquête in te vullen, gooien ze er een paar prijzen tegenaan. Deze worden weggegeven aan vier gelote mensen die de enquête hebben ingevuld. De prijzen worden gesponsord door Qpad.De volgende prijzen worden verloot:[*]Eerste prijs: QPAD CT Large 4mm Black[*]Tweede prijs:QPAD T-shirt[*]Derde prijs: QPAD wristband[*]Vierde prijs: QPAD lanyardWil je kans maken op een van de bovenstaande prijzen, vind je het leuk om je mening te geven start dan meteen met de enquête.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.