Enige tijd gelden vormde het bedrijf GX het team genaamd TeamGX. Helaas zijn er een aantal meiden uit TeamGX inactive gegaan. Op dit moment is TeamGX daarom volop bezig met een zoektocht naar nieuwe meiden die het team willen versterken en COD 4 spelen. Inmiddels hebben ze al 1 nieuwe meid gevonden genaamd AruaL. AruaL voorheen bekend onder de naam Bitch hebben we hierover een aantal vragen gesteld. Wil je het interview lezen klik dan hier.

wrote
Wat staat er allemaal op de planning voor TeamGX?Voorlopig trainen trainen en nog meer trainen, met onze super trainer Helldon! En de zoektocht naar nieuwe meiden is nog niet voorbij, we hebben zeker nog 1 a 2 meiden nodig die gemotiveerd zijn! En we hopen dan ook op lans te gaan gamen!

De huidige line up van TeamGX ziet er als volgt uit:[flag]nl[/flag] Flavorable[flag]nl[/flag] MadamB!tch[flag]nl[/flag] Ghostgirl[flag]nl[/flag] AruaLWij wensen TeamGX veel succes met het zoeken van nieuwe meiden en hun nieuwe aanwinst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.