Enige tijd geleden kwam team Ku! Met het goede nieuws een nieuwe line up , website en sponser te hebben. Helaas lezen we vandaag op de website van Ku! Gaming dat er 3 meiden het team geleaved zijn. Hieronder het statement in het engels van Ku!

wrote
In the past two weeks, some unresolved issues was raised within the team which as a whole, could not work out between us. So as of today, the team has been left with two members.The three members that has left the team are:Inka “Kiti” RuokonenTerri “KiTTy-KaT” MulveyElin “Phebs” Landro

De huidige line up van team Ku! Bestaat uit de volgende meiden:[flag]uk[/flag] Laura “Purp|eTiger” Tee[flag]uk[/flag] Stacey “StaCieCakeS” CainKu! Is op zoek naar naar 3 fanatieke meiden om hun line up weer compleet te maken.Ze zijn op zoek naar meiden die:- Minimaal 3 x per week kunnen spelen.- Gemotiveerd zijn om voor team Ku! Te spelen- In het bezit zijn van een goeie team spirit!- Engels sprekend- Mid – High Skilled- Lanable- En vriendelijkMocht je meer informatie willen kijk dan op de website van team Ku! Klik hier voor de website. Of via irc Ku`PurpleTiger of Ku`WildCat op Quakenet #Ku! IRC channel Wij wensen Ku! Heel veel succes met het vinden van nieuwe meiden voor hun nieuwe line up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.