Je opent je kerstcadeautje, zou er die Wii inzitten die je al maanden wil hebben? NEE, verdorie en je ouders hadden het nog wel beloofd! Wanneer krijg je die Wii dan wel?!Het antwoord op die vraag is simpel; wanneer er weer nieuwe Wii’s zijn uitgebracht. De Nintendo Wii is namelijk een groot succes bij jong en oud en waarschijnlijk nog een groter succes dan Nintendo zelf ooit had kunnen denken. Met als resultaat dat de schappen in de winkel helaas steeds leger worden. In Engeland, Japan en Amerika zijn ze al flink uitverkocht, en als er weer nieuwe worden geleverd zijn ze binnen een paar minuten al op. Dat wordt dan vroeg op staan als de mensen niet met lege handen thuis willen komen!Het volgende staat op de website Gamer.nl te lezen:

wrote
Nintendo loopt op korte termijn naar schatting 1,3 miljard dollar mis deze Kerst door het tekort aan Wii-consoles in de winkels. Dat is de analyse van James Lin van MDB Capital Group, waar men de handelactiviteit in de gaten houdt. Volgens hem kan Nintendo twee keer de 1,8 miljoen Wiis die men per maand ontwikkelt verkopen. “Er zijn net zoveel mensen die een Wii willen maar met lege handen de winkels uit lopen, als mensen die het systeem wel weten te kopen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.