Enkele dagen geleden werd op de website het nieuwe Counter-Strike 1.6 dames team bekend gemaakt voor de gaming communitie BloeMKool. Voor de meeste mensen binnen de female scène zien we vele nieuwe gezichten in het team. Het team ziet er als volgt uit: – [flag]nl[/flag] Mariska – [flag]nl[/flag] Kellebel – [flag]nl[/flag] Linds – [flag]nl[/flag] Kitty – [flag]nl[/flag] Hele lieve dame (Team-Captain) – [flag]nl[/flag] MiNiMe (manager)Naar aanleiding van dit bericht hebben wij van Female-Gamers een paar vragen aan de manager van team BloeMKool.Hallo [flag]nl[/flag]MiNiMe, kun je ons wat meer vertellen over jezelf?Mijn naam is Bastiaan, ik ben 15 jaar jong, leider en oprichter van Team-Bloemkool. Ik woon in Leeuwarden. Hoe kwamen jullie bij het idee om jullie communitie Bloemkool als naam te geven?De avond dat we het team gestart hebben kregen we bloemkool te eten. We hadden geen naam en kwamen in een gesprek uit op het avondeten. Zodoende kwamen we met de naam bloemkool. [toggle= Lees verder]Kun je ons wat meer vertellen over de meiden die voor team Bloemkool spelen?We hebben een team dat bestaat uit 5 ladies waarvan een de clanleadster is die met de meiden omgaat. Onder de 5 ladies verstaan we Kitty, Kellebel, Mariska, Lieve Dame en Linds.Hoe kwamen jullie erbij om binnen team Bloemkool te starten met een Dames Team?We kregen al snel de eerste dame (Kitty) binnen die ons aan het helpen was met het starten van de clan, en snel volgde Kelly die we overigens uit Freakz hebben gesleurd. Voor we het wisten kwam Linds een oude bekende van ons bij het team, toen begonnen we te beseffen dat wij best een apart team konden beginnen voor de dames.Gaan jullie de teams ook mixen met wedstrijden, lans of evenementen? Of is het de bedoeling dat de teams los van elkaar hun wedstrijden spelen?Met wars vind ik dat we gewoon bij elkaar mogen blijven spelen voor war ervaring, om de sfeer wel in een gezamenlijke groep te houden. Maar in de toekomst zijn wij zeker bereid om de dames apart naar een lan/event/toernooi te sturen.Gaan jullie wel meedoen met bijvoorbeeld vrouwen only cups ? Ja dat zijn we zeker van plan, maar het belangrijkste voor nu vinden we de sfeer in het team en wedstrijd ervaringen opbouwen. Wat denken jullie te gaan bereiken met team bloemkool?Ten eerste een goede sfeer krijgen binnen het team. In de toekomst willen we naar lans gaanWat we uiteindelijk willen bereiken is een gezellig clubje dat hoog in de Nederlandse dames top wil komen. En wij zullen daar de nodige tijd insteken.Zijn jullie ook van plan om naar evenementen te gaan met jullie team?Voor de evenementen willen we zeker naar de grote lans zoals Reality, Netgamez (2007 lukt niet meer dat is te snel) maar volgend jaar willen we zeker een plekje proberen te veroveren.Nog Shout-Outs? Jazeker, wij zoeken nog 1/2 actieve dames die ervaren genoeg zijn om wars mee te spelen. En we zijn nog op zoek naar sponsers.Heb jij interesse om bij team BloeMKool te gaan spelen? Dan kun je contact opnemen met MiNiMe klik hier voor hun website [/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.