19, 20 en 21 Oktober is het weer zover. Dan vind er wederom een Netgamez editie plaats in de Homeboxx te Nieuwegein.

De meeste gamers hebben al wel eens van een LAN-party gehoord. Maar nog niet iedereen is er ooit geweest. Zelfs de mogelijkheid om als bezoeker langs te komen hebben velen nog laten liggen.Een LAN-party is niet alleen voor nerds zonder social-life. Ook vrouwen zijn hier met regelmaat te vinden. Al is het in mindere mate dan dan de mannelijke gamers. Wil je het toch een keer mee maken? Maar wil je niet alleen gaan? Maak een post op het forum om te kijken of er nog meer dames gaan en spreek met elkaar af.Ben je nog niet bekend met het fenomeen LAN-party ? Dan kan je hier zien wat het allemaal inhoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.