Er zijn altijd wel mensen die niet eerlijk aan hun spullen willen komen. Vaak stelen ze in winkels, maar tegenwoordig gebeurt het ook op het internet. We spreken hier van piraterij. Het blijft verbazingwekkend hoeveel mensen daaraan doen. Zelfs de COD 4 ontwikkelaar is hierover geschokt!Robert Bowling (de community manager van ontwikkelaar Infinty Ward) vroeg zich af hoe erg de piraterij nou werkelijk is. Daarom keek hij even bij de COD 4 ontwikkelaars hoeveel mensen het spel illegaal spelen dmv gedownloadde keys en gekopieërde versies. Helaas kon hij het percentage nog niet bekend maken en zullen we dus even moeten wachten. Wat we wel weten is dat het aantal ontzettend veel is. Of zoals het op gamer.nl staat: zei hij “weggeblazen” te zijn door het aantal. Het is dan ook geen wonder meer dat er zo weinig PC games worden gemaakt, bijna niemand koopt ze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.