Achievements halen in een game is altijd leuk en daarnaast pimpt het je gamerscore ook nog een eindje omhoog! Maar soms heb je wel eens zo’n Achievement die echt lastig is, of denk je er een te hebben gehaald die helaas niet bestaat. Nu krijg je zelf de kans om een toch nog leuke achievement te behalen.

Achievements zijn extra opdrachten in een game die je kan doen. Als je een achievement gedaan hebt, levert je dat een hogere gamerscore op. Je kan van te voren meestal wel zien hoe je een bepaalde achievement haalt hoewel sommige ook geheim zijn. Achievements hoef je niet persee te doen en meestal zijn ze alleen maar lastig. Toch kan je het meestal niet laten om er stiekem eentje proberen te halen (wat zijn wij gamertjes toch eigenwijs) en er dan lekker mee te pronken. Bij sommige games zijn de achievements ook veel makkelijker te halen dan bij andere. De ene achievement is leuk en simpel, en de andere is weer moeilijk en lang rotwerk. Team Ninja Gaiden is het hier helemaal mee eens en geeft JOU de kans om een achievement te bedenken voor hun aankomende game; ‘Ninja Gaiden II’. Het enige wat je hoeft te doen is naar deze site te gaan en je idee in te sturen. Team Ninja Gaiden kiest zelf het vetste idee uit en stopt hem in de game. Leuk toch, om je eigen achievement in zo’n supergame terug te zien! Daarnaast is het natuurlijk ook harstikke leuk om de ide├źn van andere gamers eens te bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.