Enige tijd was het vrij stil rondom het Belgische team Belgicas. De line up was stabiel en de dames trainen hard voor de komende qualifiers voor het ESWC.Nu kregen we een berichtje van Sjlot waarin zei verteld dat Belgicas een fotoshoot en opname heeft gehad voor het programma Gunktv op de Belgische TMF zender. De dames hebben hier tegen elkaar mogen paintballen dit is allemaal vastgelegd in een shoot en met de camera.Wil je de foto’s zien klik dan hier (dit zijn de foto’s op het SK profiel van Sjlot).Belgicas zal ook aanwezig zijn tijdens de Lan Party FoM in België. Jullie kunnen hierover waarschijnlijk een verslag en foto’s van kunnen verwachten op female-gamers. We hebben Nightfoal benaderd of zij ons hun activiteiten en avonturen wil bijhouden en vastleggen met een digitale camera!Wij wensen de meiden heel veel succes tijdens FoM en we wachten met spanning op de filmpjes van hun paintball avontuur wat wij op de Nederlandse tv helaas niet kunnen zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.