FXLab Studios werkt samen met Yash Raj Films aan een offline pc game die gebaseerd is op de film Dhoom 2. Wil je meer weten? [toggle= Klik dan hier] Hoewel Hollywood films al langer de basis vormen voor games, is dit de eerste keer dat een Bollywood film wordt gebruikt voor een pc game. Aangezien 54% van de bevolking van India jonger dan 25 is en de vraag naar games steeds meer toeneemt, hoopt FXLab Studios met deze zet een gat in de markt te hebben gevonden.Het spel heeft de toepasselijke naam D:2.5 en zal de verhaallijn van de film aanhouden. Het spel wordt verwacht in april 2008. Of het spel ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn is niet bekend.Trailer van de film Dhoom2[/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.