Nadat we al eerder lieten weten dat de nog uit te komen game Call of Duty 4 ook op de mobiele telefoon verkrijgbaar zal zijn kunnen we nu ook melden dat de populaire race game Need For Speed™ ProStreet uit is voor je mobieltje.

wrote
In Need for Speed Pro Street racen spelers in een van de zestien officiële racewagens op bekende straatrace-locaties over heel de wereld. Spelers kunnen met rokende banden over een van de elf intense parcours scheuren in volledig getunede wagens die zijn voorzien van nitro. Ze hebben maar één doel: hun tegenstanders totaal vernederd achter zich laten. De winnaar verdient een geldprijs waarmee hij zijn wagen verder kan tunen in de Tuner Shop of zelfs een nieuwe wagen kan kopen!

Je kunt Need for Speed ProStreet nu kopen en downloaden via:- KPN: Stuur een SMS met de tekst EA GAMES naar 4004 – T-Mobile: Stuur een SMS met de tekst REAL SPEED naar 888 – Vodafone: Ga naar Vodafone Live -> Menu -> Games-> EA MOST WANTED – Orange: Stuur een SMS met de tekst EA MOBILE Naar 4004 – Telfort: Stuur een SMS met de tekst EA MOBILE Naar 4004 Voordat je een SMS verstuurd is het misschien handig om even te controleren of jouw mobieltje de game wel aan kan, dat kun je zien als je naar de volgende site gaat: electronicarts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.