Nog 3 weken te gaan en Gameplay 2007 vind plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht, dus in het weekend van vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 november. Een Walhalla voor game liefhebbers. Je kunt er veel games testen! Voor een compleet overzicht wat er te spelen valt klik hier even hieronder:[toggle=Overzicht met speelbare games]ACTIVISIONCall of Duty 4Guitar Hero III (op stand van Free Record Shop)CAPCOMDevil May Cry 4 (op OPM-gedeelte PlayStation stand)EIDOSKane & Lynch (op OPM-gedeelte PlayStation stand)ELECTRONIC ARTSCrysisFIFA 08 (op speciale FIFA Interactive World Cup stand)FIFA Street 3The Orange Box (HalfLife 2)Need for Speed ProStreet Hellgate:LondonBoogieMedal of Honor AirborneMeet the RobinsonsThe Simpsons SkateArmy of TwoTiger Woods PGA Tour 2008High School Musical: Sing ItDisney PrincessMICROSOFTMass Effect Project Gothan Racing 4Halo 3Kingdom under Fire: Circle of DoomViva Pinata Party AnimalsBlue DragonNINTENDOWII Super Mario GalaxyMetroid Prime 3 CorruptionLink’s Crossbow Training (met Wii Zapper)Endless OceanResident Evil: The Umbrella ChroniclesPokémon Battle RevolutionSuper Paper Mario Rockstar Table TennisDSAdvanced Wars 2Mario Party DSThe Legend of Zelda: Phantom HourglassSight Training: Enjoy Exercising And Relaxing Your EyesNaruto: Ninja Council – European VersionFreshly Picked: Tingle’s Rosy Rupeeland PLAYSTATION PS3: Ratchet & Clank Tools of Destruction Heavenly Sword Uncharted Drake\’s Fortune Lair Folklore PSP: Wipeout Pulse Pursuit Force Extreme Justice Syphon Filter Logans Shadow ATV off road fury 4 SOCOM Tactical Strike PS3/PSN: Warhawk (speelbaar in LAN opstelling met Dogfight competities) WIPEOUT HD PAIN Riff: Everyday Shooter, Toy HomePixel Junk RacersTekken 5 DRROCKSTAR Rockstar Table Tennis (op stand Nintendo) SEGAVirtua Tennis 3 Virtua Fighter 5 (Xbox 360) SEGA Rally Mario & Sonic op de Olympische SpelenThe Golden CompassUniverse At War: Earth Assault Condemned 2The ClubViking Battle for AsgardTHQFrontlines Fuel of War UBISOFTAssassin’s Creed Haze Rayman Raving Rabbids 2 Beowulf The Settlers 6 Naruto Rise of a Ninja CSI: Hard Evidence Surf’s Up Dark Messiah[/toggle]Daarnaast kun je e rook games kopen, vaak voor een leuke prijs. Je kunt goodies scoren, met de boothbabes op de foto en ze aanstaren, voor ons vrouwen misschien niet zo interessant, gamen blijft natuurlijk een mannen ding. Maar ook zijn er competities die georganiseerd gaan worden bij verschillende stands, een aantal zie je hieronder als je op het overzicht klikt.[toggle=Overzicht competities]FIFA 08Op de stand van de FIFA Interactive Worldcup kun je elke dag meedoen aan de FIFA 08 Challenge. De opzet is simpel. Speel een potje tegen een willekeurige bezoeker die dat moment ook bij de demopod staat en versla hem. Winnaar krijgt een goodie, de verliezer niks. GUITAR HERO IIIToon je vaardigheden op de stand van de Free Record Shop bij de Guitar Hero III competitie en plaats je dagelijks voor de finale op het grote Podium. De man/vrouw die daar elke dag het beste uit de strijd komt, gaat naar de Grote Finale tijdens het concert van Krezip in de Heineken Music Hall!!! SUPER MARIO GALAXYSpeel een stuk van de nieuwe Super Mario Galaxy uit en win een leuke goodie. WARHAWKWerk in de PS3 Dome met 10 man tegelijk dogfights af in deze spectaculaire shooter op de PlayStation 3. Diegen met de meeste kills wint een exclusief PlayStation-shirt. [/toggle]Tijdens Gameplay 2007 zullen ook opnames gemaakt worden door Gamekings op een gedeelte van de Free Record Shop stand. Wie weet als je naar Gameplay gaat zie je jezelf terug op TMF in dit programma. Lijkt het je leuk om heen te gaan? Een dagkaart kost € 15,-Een weekendkaart kost € 24,50 (Let op! Alleen op zaterdag en zondag geldig)Kaarten zijn te koop bij een Free Record Shop bij jou in de buurt, de website van Ticketbox pf aan de kassa tijdens het event zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.