De langverwachte Wii-game Mario Kart Wii zal op 11 april 2008 in de schappen van de Gamestores liggen. Dit spel is het nieuwe deel in de Mario Kart serie, welke actief is sinds de Super-Nintendo en daarmee een van Nintendo’s langstlopende franchises is.Net als in het vorige deel (‘Double Dash’) zullen er ook dit keer weer nieuwe features in zitten. Misschien wel de grootste en beste vernieuwing is dat je nu met 12 mensen online kunt uitmaken wie de snelste karter is. Het spel is zo populair omdat het heel vakkundig het racen mixt met elkaar het leven zuur maken. Je kunt in de zeer creatieve en levels zogenoemde ‘Power-ups’ verzamelen om daarmee je mede-karters (of vrienden) een loer te draaien. En laten we eerlijk zijn; wie wil dat nou niet?-Zou de besturing ook revolutionair worden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.