Nadat eerder deze maand ons het nieuws bereikte dat ‘Me-Ladies’ ermee stopte heeft vandaag ‘Mademoiselles’ in een statement op haar site laten weten dat ook zij ermee stoppen. De statement is terug te vinden op hun website of hier onder.De laatste line-up van Mademoiselles:[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Witchy[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Eanith[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Maud[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Lin[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Isa[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Nijn[flag]be[/flag]Mademoiselles :: FortunaHet management: [flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Freak[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: BartjeStatement: 22 juli 2007, OisterwijkMademoiselles gooit de handdoek in de ring.Op 16 april 2007 hebben wij ‘Mademoiselles : Ladies in style’ opnieuw leven in geblazen. Dit hebben we gedaan omdat een groot deel van het ‘oude’ Mademoiselles al weer vaak samen aan het gamen was en dit eigenlijk toch wel weer in clan verband wilde doen. Onze hoofddoelstelling was om er samen een fijne tijd van te maken en dit is ons ook gelukt. In de afgelopen drie maanden dat Mademoiselles geleefd heeft zijn we wederom een stuk dichter bij elkaar komen te staan. Buiten het feit dat we samen een clan vormden waren we ook een hechte groep vrienden/vriendinnen.Desondanks konden we geen vaste war line-up gevormd krijgen door verschillende privĂ© omstandigheden. Op dat moment hebben we gekeken of we meiden konden vinden die ons team konden versterken. Dit is helaas niet gegaan zoals wij hadden gehoopt. Daarom is er besloten om ‘Mademoiselles : Ladies in style’ op te heffen.Graag willen wij even van het moment gebruik maken om de jongens van #4Perfection te bedanken voor hen steun, adviezen en de website. Ook willen wij de meiden en Maarten bedanken voor de gezellige tijd en de inzet die getoond is door allen. Ik hoop dat jullie van de korte maar toch gezellige tijd genoten hebben en wens jullie veel succes toe in jullie cs-carriere.De dames:[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Witchy[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Eanith[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Maud[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Lin[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Isa[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Nijn[flag]be[/flag]Mademoiselles :: FortunaHet management: [flag]nl[/flag]Mademoiselles :: Freak[flag]nl[/flag]Mademoiselles :: BartjeNamens ‘Mademoiselles : Ladies in style’ Bart ‘Bartje’ MichelsYvonne ‘Witchy’ Verheijen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.