De wereldwijd bekende MMORPG World of Warcraft is inmiddels zo populair dat buiten de game om verschillende extra’s ontworpen zijn. Zo kwamen de boeken, het bordspel en gamecards al op de markt. Nu maakt Blizzplanet bekend met iets nieuws te komen. Stripboeken over de MMORPG World of Warcraft. Het stripboek word geschreven door: Walter SimonsonTekeningen zijn van Ludo Lullabi en Sandra Hope Cover word gemaakt door: Jim Lee Variant cover word gemaakt door: Samwise DidierZe verwachten het eerste stripboek uit te brengen op 14 november 2007.. Een korte samenvatting van het eerste verhaal is: Wanneer een man bewusteloos gevonden word op de kust van Kalmidor heeft hij helemaal geen herinneringen meer. Hij weet niet wie hij is en hoe hij daar gekomen is. Zou hij het overleven?Als slaaf van een Orc shaman, vechtend om zijn leven probeert hij te overleven tegen de leden van de groepen horde en alliance. Zou hij de ballans moeten verbreken tussen deze twee rassen? En hoe vind hij de geheimen weer terug uit zijn verleden?Heb je intresse om het stripboek te bestellen dat kan dan door hier te klikken

Een aantal voorbeelden van de cover.
Een aantal voorbeelden van tekeningen uit het stripboek zelf.
Nog even wachten dus tot je het hele verhaal kan lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.