Uit een onderzoek van Logica CMG blijkt dat jongeren op hun eenentwintigste gemiddeld 5.000 uur achter een gameconsole hebben doorgebracht. Daarnaast hebben ze ook nog eens 250.000 e-mails en sms’jes ontvangen.Deze resultaten zijn afkomstig uit een onderzoek dat gedaan is onder de jongeren. Volgens de uitslagen zitten jongeren gemiddeld 3.500 uur op internet en dat een op de tien soms dag en nacht digitaal actief is. Volgens de onderzoekers is het digitale gedrag van jongeren in de afgelopen twee jaar erg veranderd. De Telegraaf had nog het volgende te melden: “Bedrijven weten jongeren steeds handiger te benaderen”, zegt onderzoekster Marianne Herbert in De Telegraaf. “Ze weten beter bij hen door te dringen met commerciële producten zoals horoscopen, ringtones, logo’s en kleurplaten”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.